Maatwerk Eikentafels: kies de perfecte Dikte voor uw tafelblad

Bij Eikentafels.nl zijn we gespecialiseerd in het creëren van prachtige, op maat gemaakte eikentafels die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken in uw interieur. Een belangrijk aspect van het ontwerp van uw tafel is de dikte van het tafelblad. Wij bieden verschillende opties om aan uw wensen te voldoen, waaronder optische dikte, massieve bladen van 2, 3 of 4 cm, en gelaagd eiken. Of u nu op zoek bent naar een robuuste, stevige uitstraling of een subtieler, modern design, bij ons vindt u de perfecte oplossing voor uw unieke ruimte.

Optische dikte

Dit blad wordt gemaakt van 2 cm massief eiken. Het top blad is 2 cm dik, en daaraan vast wordt rondom een staande lijst in verstek gemonteerd met een minimaal hoogte van 8cm. Dat noemen wij dan 8 dik optisch, 9,10,11 e 12 is ook mogelijk.

2, 3 of 4 massief

Dit blad wordt volledig uit 2,3 of 4 cm massief eiken gemaakt uit doorlopende lamellen. 4 cm massief, is het meest stabiele eiken, en 2 en 3 cm massief wordt gecombineerd met een lijst onder het blad.

Gelaagd eiken

Dit hebben wij in 6 -en 8 cm gelaagd eiken. Bij 6 cm is het top blad 3 cm massief, dit wordt opgedikt met een rand van 3 dik en 7 diep samen 6 cm. Bij 8 cm is het top blad 4 cm massief en dit wordt opgedikt met een rand van 4 cm dik en 7 cm diep samen 8 cm. Op de kopse kanten is dit gelaagd eiken goed te zien.

Bij Eikentafels.nl begrijpen we dat elke klant unieke behoeften en voorkeuren heeft. Daarom bieden we een breed scala aan opties voor de dikte van het tafelblad van uw maatwerk eikentafel, inclusief optische dikte, massief eiken van 2, 3 of 4 cm, en gelaagd eiken. Of u nu kiest voor een robuuste en stevige uitstraling of een subtiel en modern design, wij zorgen ervoor dat uw tafel perfect aansluit bij uw stijl en functionele eisen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw droomtafel te ontwerpen en ontdek de kwaliteit en vakmanschap die wij in elke tafel leggen. Samen creëren we een prachtig meubelstuk dat een centrale plek in uw huis zal innemen en jarenlang meegaat.