Over ons

Over eikentafels.nl

In 2005 zijn wij begonnen met het op maat maken van eiken tafels geheel naar wens van onze klanten. Inmiddels door de jaren heen hebben wij onze tafels uitgebreid met een breed scala van meer eiken meubelen op maat vervaardigd o.a.; eiken kasten, salontafels, dressoirs, tv-meubelen, stoelen, badkamer meubelen noem maar op en wij kunnen het voor u maken geheel alles op maat gemaakt.

Group-24

Omdat wij alles volledig in eigen beheer hebben kunnen wij dit tegen scherpere prijzen aanbieden dan onze concullega’s die ook maatwerk leveren. U koopt bij ons rechtstreeks van onze fabriek die in Polen is gevestigd om de 3 weken ontvangen wij een op maat besteld transport vanuit onze eigen fabriek. Bij ons in Schijndel vindt de afwerking en eindcontrole plaats, waarna wij onze meubelen zelf bezorgen en monteren bij u thuis. Doordat u rechtstreeks bij onze eigen fabriek besteld, kunnen wij u goede garanties bieden, wij hoeven immers niet te discussiëren met tussenpersonen of wederverkopers.

Wij werken met een vast team in Schijndel van 6 personen en in onze fabriek werken 20 personen. Wij hebben in Schijndel een showroom van 600 m² met ook badkamermeubels en tafels op voorraad, waar u tegen scherpe prijzen uw eiken tafel of meubel direct mee kunt nemen of kunt laten bezorgen door onze eigen bezorgservice. Ook uw op maat bestellingen kunt u in Schijndel met onze specialisten bespreken en direct bestellen. Bij ons in Schijndel kunt u ook onze diverse afwerkingen bekijken: er zijn er meer dan 50, dus genoeg keuze. Wij nodigen u graag uit om een bezoekje te brengen aan onze showroom te Schijndel om ons breed scala van eiken meubelen te komen bekijken, of bekijk eerst onze website en bereken direct uw prijs via ons online reken systeem u kunt natuurlijk ook een opmaat offerte aanvragen meestal krijgt u dezelfde dag nog antwoord. Tot ziens bij EIKENTAFELS.NL

modern-interior-with-cabinet-tv-white-color-wall-background3d-rendering 1
Showroom

Bezoek Showroom

design-Eikentafels
Video afspelen over Group-23
Producten

Onze populairste producten

Wat zeggen andere kopers?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen tevreden is.